Hummel Recycling

+31 (0) 594 51 80 08

Afval inzameling

Inzameling van afval bij Hummel Recycling

Hummel Recycling zamelt van allerlei soorten kunststof en oud papier in. Dit kan productie afval zijn, wat nieuw materiaal is afkomstig van het productie proces van een kunststof producent waarbij uitval en afval ontstaat. Bij veel bedrijven wordt bedrijfsafval ingezameld, dit is voornamelijk folie en karton. De foliestromen kopen we ook van andere inzamelaars uit zowel Nederland en Duitsland. Afval wordt ingezameld door eigen vrachtauto’s met een Euro6 motor. Deze motor heeft een relatief lage uitstoot en is hierdoor beter voor het milieu.

Hoe gaat het inzamelen in zijn werking?

De kunststoffen en het oud papier wordt in de regio ingezameld met eigen vrachtauto’s. De kleinste inzamelcontainers worden ingezameld met een kraakperswagen. Grotere containers en kooien worden ingezameld door een auto met city oplegger. De grootste containers worden ingezameld met een containerauto met een zogenaamd haak-arm systeem.

Na het inzamelen worden de goederen gewogen om te kijken of deze conform afspraak zijn en of de goederen nog verder gesorteerd moeten worden. Hierna wordt het afval in balen geperst. Als het afval meteen in balen wordt geleverd en deze balen aan de kwaliteit voldoen, worden deze meteen opgeslagen.

Hummel Recycling voor uw afvalinzameling

Hummel Recycling maakt uitsluitend gebruik van vrachtauto’s met een Euro6 motor. De uitstoot van deze truck is te vergelijken met de uitstoot van een personenauto. De uitstoot per km van deze vrachtwagens is zelfs minder dan de uitstoot van een scooter of een snorfiets. Verder is Hummel Recycling een betrouwbaar bedrijf. Wij komen altijd onze afspraken na. Afvalstromen lopen elke dag door en hierin is het belangrijk dat onze leveranciers tijdig bediend worden. Hummel is tot slot in staat om bepaalde stromen geschikt te maken voor hergebruik. Uw afval inzamelen door Hummel Recycling? Neem dan contact met ons op.

Inzameling materialen

Recyclingbedrijf

nedvang logo nieuwniwoobick logo

Recyclingbedrijf Hummel

                     Hummel Recycling
Bezoekadres: Mulderspark 17
9351 NR Leek (Groningen)

                      Hummel Recycling
Email:
mail@hummelrecycling.nl

                    Hummel Recycling
Telefoon:
+31 (0) 594 51 80 08
Telefax :  +31 (0) 594 51 75 23

Facebook Hummel Recycling

Afvalinzameling Hummel Recycling