Hummel Recycling

+31 (0) 594 51 80 08

Afval verwerking

Het verwerken van afval door Hummel Recycling

Bij de verwerking van afval materiaal wordt met een aantal dingen rekening gehouden. Er zit een groot verschil tussen oud papier karton en kunststoffen. Kunststof wordt ook wel plastic genoemd. Bijna alle producten die te koop zijn in de supermarkt zijn verpakt in plastic en hierin zitten grote verschillen. Via een verpakking kan een fabrikant zich onderscheiden en soms heeft de samenstelling van de verpakking ook invloed op de houdbaarheid van een product. De mogelijkheid tot verwerken en recyclen is hierbij vaak van ondergeschikt belang.

Wat gebeurt er bij de verwerking?

Bij de ontvangst van materialen wordt reeds bepaald of de goederen gereed zijn of dat het materiaal opnieuw geperst moet worden. Het kan ook zijn dat het materiaal eerst opnieuw moet worden gesorteerd en vervolgens opnieuw geperst. De verwerkte materialen worden veelal eerst opgeslagen. Soms is de vraag naar de verwerkte materialen zo groot dat de geperste balen meteen verladen worden voor verzending naar een afnemer. Doordat wij materialen comprimeren tot balen kan 3 keer zoveel vracht meegenomen worden.

Hummel Recycling voor uw afvalverwerking

Waarom zou u uw afval laten verwerken door Hummel Recycling? Hieronder een paar voordelen:

Wat kunt u nu doen?

Wilt u uw materiaal laten verwerken door Hummel Recycling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of via een e-mailtje. U bent ook altijd welkom op onze locatie.

Verwerking van materialen

Recyclingbedrijf

nedvang logo nieuwniwoobick logo

Recyclingbedrijf Hummel

                     Hummel Recycling
Bezoekadres: Mulderspark 17
9351 NR Leek (Groningen)

                      Hummel Recycling
Email:
mail@hummelrecycling.nl

                    Hummel Recycling
Telefoon:
+31 (0) 594 51 80 08
Telefax :  +31 (0) 594 51 75 23

Facebook Hummel Recycling

Sortering