Hummel Recycling

+31 (0) 594 51 80 08

Reststoffen

Reststoffen verwerken bij Hummel Recycling

Reststoffen zijn niet geschikt voor hergebruik. Dit heeft te maken met het feit dat het samengestelde producten zijn. Door de samenstelling van verschillende materialen zijn de producten niet te recyclen. Het is hierbij ook onmogelijk of te duur om deze materialen uit elkaar te halen. De reststoffen worden op milieu verantwoorde wijze verwerkt.

Reststoffen verwerkenReststof afval

Hoe worden reststoffen verwerkt?

De reststoffen komen vrij bij sortering of wordt meteen aangeleverd als reststof. Het kan zijn dat het een laminaat is, een folie die bestaat uit meerdere verschillende materiaal lagen. Deze lagen zijn op geen enkele wijze te scheiden. Er kan ook sprake zijn van geplastificeerd papier. Dit materiaal is ook niet geschikt voor hergebruik. Het materiaal kan meteen vernietigd worden of in balen worden geperst. Wanneer het in balen moet worden geperst, wordt het eerst onbruikbaar verkleind op een gesloten afdeling. Nadat het materiaal in balen is geperst, wordt het opgeslagen en afgevoerd voor verbranding met energie terugwinning.

Energie terugwinning met reststoffen

Reststoffen worden eerst in balen geperst en dan verbrand. Hummel Recycling verbrand reststoffen met energie terugwinning. Bij verbranding met energie terugwinning blijft helemaal niets over, want het restant gaat op in het product waarvoor de energie benodigd is.

Verwerk uw reststoffen bij Hummel Recycling

Hummel Recycling zorgt ervoor dat het reststof materiaal op een milieu verantwoorde wijze wordt verwerkt. Wilt u meer weten over reststoffen of uw reststoffen laten verwerken door Hummel Recycling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Recyclingbedrijf

nedvang logo nieuwniwoobick logo

Recyclingbedrijf Hummel

                     Hummel Recycling
Bezoekadres: Mulderspark 17
9351 NR Leek (Groningen)

                      Hummel Recycling
Email:
mail@hummelrecycling.nl

                    Hummel Recycling
Telefoon:
+31 (0) 594 51 80 08
Telefax :  +31 (0) 594 51 75 23

Facebook Hummel Recycling

Reststof materiaal