Hummel Recycling

+31 (0) 594 51 80 08

Verkoop

Verkoop van producten door Hummel Recycling

In principe worden alle ingezamelde goederen gesorteerd en gebaald verkocht. Voor alle producten geldt de marktwerking. Zo zijn er altijd fluctuaties in vraag en aanbod. Aan de aanbodkant speelt dit minder dan aan de vraagkant. Hummel Recycling neemt af van productie- en detailhandel bedrijven die vrij constant aanleveren. De vraag is aan veranderingen onderhevig. Denk hierbij aan de dollarkoers en de olieprijs. Hierdoor fluctueert vraag nogal.

Hoe gaat de verkoop in zijn werking?

Met de meeste klanten van Hummel Recycling wordt al jaren zaken gedaan. Deze afnemers zijn verkregen op verschillende manieren, bijvoorbeeld via verschillende bedrijfsbezoeken, mond-op-mond reclame en beurzen. Bij een verkoop neemt een afnemer contact met ons op en wordt een eventuele verkoop besproken. Wij sturen daarna een orderbevestiging van de verkoop.

Wie kopen onze producten?

Onze materialen worden verkocht aan erkende verwerkers in het binnen- en buitenland. Kopers van onze materialen zijn vaak op zoek naar grondstoffen voor hun eigen productieproces. De grootste vraag naar onze materialen is in China. Binnen China wordt slechts 5% van de gevraagde hoeveelheid ingezameld en verwerkt. Het grootste deel wordt geïmporteerd vanuit Europa. Nederland is een van de grootste exporteurs naar China voor oud papier en kunststof afvalstoffen.

Koop uw producten bij Hummel Recycling

Bent u geïnteresseerd in het kopen van materialen bij Hummel Recycling? Neem dan hier contact met ons op.

Materiaal Hummel Recycling

Recyclingbedrijf

nedvang logo nieuwniwoobick logo

Recyclingbedrijf Hummel

                     Hummel Recycling
Bezoekadres: Mulderspark 17
9351 NR Leek (Groningen)

                      Hummel Recycling
Email:
mail@hummelrecycling.nl

                    Hummel Recycling
Telefoon:
+31 (0) 594 51 80 08
Telefax :  +31 (0) 594 51 75 23

Facebook Hummel Recycling

Verkoop