Hummel Recycling

+31 (0) 594 51 80 08

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO bij Hummel Recycling

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Hummel Recycling hoog in het vaandel. Hier wordt weinig ruchtbaarheid aan gegeven, Hummel Recycling zet zich al jaren in voor allerlei goede doelen. Dicht bij ons huis maar ook bij humanitaire rampen elders in de wereld. Maar het MVO beleid gaat verder, zo heeft Hummel een samenwerkingsverband met Matchpunt Noorderkwartier. Deze instantie is een samenwerking tussen de sociale dienst en het WSW bedrijf. Beide instanties hebben verschillende doelgroepen. Uit beide doelgroepen wordt geput om voldoende productie medewerkers te houden.

Bekijk hier een video van Hummel Recycling over maatschappelijk verantwoord ondernemen:

Prestatieladder Sociaal Ondernemen certificaat

De samenwerking tussen de sociale dienst en het WSW bedrijf is zo succesvol dat Hummel inmiddels PSO gecertificeerd is. PSO staat voor Prestatieladder Sociaal Ondernemen. Deze ladder kun je op 2 manieren beklimmen: door mensen aan te nemen uit de kwetsbare doelgroep en door in te kopen bij een PSO gecertificeerd bedrijf. En dat geldt natuurlijk ook voor andere PSO bedrijven die met Hummel in zee gaan. Klik hier om het certificaat van het behalen van Trede 3 op de PSO-Prestatieladder te bekijken.

Vrachtauto's met Euro6 motor

Wat verder bijdraagt aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen is het feit dat Hummel Recycling uitsluitend gebruik maakt van vrachtauto’s met een Euro6 motor. De uitstoot van deze motor is te vergelijken met de uitstoot van een personenauto. De uitstoot per km is zelfs minder dan de uitstoot van een snorfiets of scooter.

 

Recyclingbedrijf

nedvang logo nieuwniwoobick logo

Recyclingbedrijf Hummel

                     Hummel Recycling
Bezoekadres: Mulderspark 17
9351 NR Leek (Groningen)

                      Hummel Recycling
Email:
mail@hummelrecycling.nl

                    Hummel Recycling
Telefoon:
+31 (0) 594 51 80 08
Telefax :  +31 (0) 594 51 75 23

Facebook Hummel Recycling

Maatschappelijk verantwoord ondernemen